LiefdeOuderenSamenStoelyogaVrijwilligerswerk

Grannyday!

GRANNYDAY!

Vandaag kreeg ik bezoek van Paula van @stoelyoganl die een lesje mee wilde doen. Stoelyoga Nederland heeft een groot netwerk van yogadocenten die ze graag wil laten kennismaken met Granny Yoga! Wordt vervolgd.

Ook verdrietig nieuws. Één van van mijn vaste yogadeelneemsters zal één van deze dagen niet meer zijn. Ik sprak kort met haar echtgenoot en hij vertelde dat ze geen pijn heeft en dat ze rustig heen kan gaan. Een  voor haar en haar familieleden.

Gelukkig maakte het verdrietige nieuws snel plaats voor dit lachebekje op de foto; echt het zonnetje in huis. Iedere oefening doet ze met zoveel plezier mee en iedere beweging eindigt met lief gegrinnik. 
Wat een heerlijkheid om de week zo te beginnen. Reactie op onze selfie “Goh wat leuk!”

Like Granny Yoga op Facebook en help mee het realiseren van mijn big mission: alle verpleeghuizen in Amsterdam voorzien van een gratis klas stoelyoga gegeven door yogadocenten!

#grannyyoga #zonnetjeinhuis #stoelyoganederland #stoelyoga#nevertolold 
#jongenoudsamen #vrijwilligerswerk#heelnederlandaandestoelyoga 
#afscheidnemen#begindedagmeteenlach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *